Bemutatkozás

Az Interkerám Kft. 1990-ben alakult társaság, amelynek közel 20 munkatársa gyors, pontos szállítással, és szakértő tanácsadással vált a hazai szilikátipar teljesítőképes, sikeres cégévé.

Tevékenységünk elsősorban a kerámia-, zománc- és üvegipar területére koncentrálódik.

A porcelán-, kerámia- és burkolóipari felhasználók, valamint kályhacsempegyártók mellett nagy figyelmet fordítunk speciális partnereinkre, így a műszaki kerámiakészítőkre, kézművesekre, kisiparosokra, művészekre és iskolákra is.

Az Európa-szerte ismert piacvezető külföldi szállítóink, mint az Imerys Tableware, Goerg & Schneider, Nabertherm illetve a Vibrantz cégek termékei mellett a speciális igényeket saját massza- és mázgyártással egészítjük ki.

Jól felszerelt technológiai laboratóriumunk lehetőséget ad a legfontosabb alkalmazástechnikai kísérletek elvégzésére, és a folyamatos minőségellenőrzésre.

Ügyfeleinket kecskeméti vagy budapesti üzleteinkből közvetlenül, illetve egyre szélesedő viszonteladói hálózatunkon keresztül szolgáljuk ki.
A komfortosabb ellátás érdekében termékeinket rövid határidőn belül a felhasználók telephelyére tudjuk szállítani saját gépjárműveinkkel, illetve postai csomagküldés keretében.

Részletesebb tájékoztatót talál az ajánlati programunkban, illetve munkatársaink örömmel adnak felvilágosítást lehetőségeinkről.

Partnereink:
Nabertherm
Younexa
Goerg & Schneider
Imerys
Mondré & Manz
Formula
Vibrantz
Terracolor
Zschimmer & Schwarz
SAMMI
Pöhlmann
Carl Jäger